10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fosta conducere a PMP Slatina a trecut la PDL

- Advertisement -

Scopul acestei conferinte este de a prezenta noii membri ai PDL si implicit ai ACL (n.r. Alianta Crestin Liberala, formata din PNL si PDL). Unul dintre noii membri este Marian Caruntu, inginer de profesie. Dumnealui a demonstrat pe scena politica a judetului Olt ca poate aduce electoratul la vot, a demonstrat la alegerile europarlamentare ca poate obtine un scor de 10% in conditiile in care preluase organizatia PMP la momentul respectiv de la zero la suta. Ne bucuram ca impreuna cu echipa dumnealui a decis sa vina alaturi de noi, speram ca impreuna vom face un scor foarte bun la urmatoarele alegeri, prezidentiale si nu numai. impreuna cu colegii mei din BPJ am hotarat, pentru echipa domnului Caruntu, urmatoarele functii: in BPJ – o functie de vicepresedinte pentru Marian Caruntu si o functie de secretar executiv pentru Cornel Popescu. in BPL Slatina – o functie de primvicepresedinte pentru Marian Caruntu, functii de vicepresedinti pentru Joian Luciana, Sorin Costescu, Nuta Mihai si Cornel Popescu, secretari executivi pentru Andreia Asan , Bebe Cristian Constantin, Daniel Zamfir, George Iancu si Andreea serban, urmand ca, pe parcurs, sa completam echipa cu noi membri din echipa lui Marian Caruntu, a spus Siminica Mirea.

Caruntu a precizat ca isi doreste ca, alaturi de noua echipa, sa creeze o forta de luat in seama, cel putin la nivelul Slatinei.

Vin cu mare speranta in acest partid, pentru ca eu atunci cand am intrat in PMP am facut-o pentru ca exista promisiunea ca vor unificarea dreptei, acesta a fost scopul pentru care am intrat in politica si mi-l mentin. (…) Dorim prin aceasta alianta, prin ACL, sa putem crea, cel putin la nivelul Slatinei, o forta de luat in seama. Slatina nu este un oras rosu. impreuna cu echipa sper sa facem o surpriza majora si la alegeri sa obtinem un scor cu cel putin 10% peste cel obtinut la nivel de judet, a spus Caruntu.

Prezent la conferinta de presa, Gheorghe Moise, presedintele interimar al PDL Slatina, a tinut sa precizeze ca organizatia pe care o conduce este intr-un continuu proces de marire a bazei electorale.
Portile PDL sunt deschise tuturor oamenilor de buna credinta care vor sa se implice, fie ca este vorba de fosti membri, fie ca este vorba de tineri care fac politica pentru prima data, a spus Moise.

IRL, pretentii prea mari

Alaturi de democrat liberali si-a manifestat dorinta de a veni si IRL, formatiune condusa la Olt de Marian Florescu, dar negocierile par sa fi esuat.

Cu Forta Civica negocierile au decurs foarte bine, Virgil Panduru, presedintele FC Olt, a participat deja la prima sedinta comuna cu PNL de joia trecuta. I s-a oferit functia de vicepresedinte in BPJ si vom face echipa.
in ceea ce priveste IRL, am avut discutii cu presedintele Marian Florescu, dansul a cerut anumite functii – una de prim-vicepresedinte, patru de vicepresedinte, o functie de secretar general adjunct si mai multe de secretari executivi. Pentru un scor de 0,43%, cat spune dansul ca a scos cu PNtCD-ul, facand un calcul aritmetic ar fi trebuit sa-i dam o singura functie, si nici aceea completa. I-am propus doua functii in BPJ si a ramas ca se gandeste, a spus Siminica Mirea.
Florescu a afirmat in cadrul discutiilor ca IRL are organizatii in 53 de localitati ale judetului si un numar de 2000 de membri, argumente care nu par sa-i fi convins pe democrat liberali sa-i ofere functiile cerute.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți