14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Iohannis: Ce s-a putut face la Sibiu se poate face in toata Romania!

- Advertisement -

La intalnirea cu liberalii si democrat liberalii olteni, Klaus Iohannis s-a declarat convins de victoria dreptei la alegerile prezidentiale. Candidatul ACL a afirmat ca va demonstra ca tot ceea ce s-a putut face la Sibiu in ultimii 14 ani se poate face la nivelul fiecarei localitati din tara.
Iohannis a mentionat ca in urma cu 14 ani, cand a castigat pentru prima data fotoliul de primar al Sibiului, orasul era unul prafuit, in care somajul ajunsese la 12%.
(…)Atunci Sibiul, poate nu credeti, avea un somaj de 12%. Ne-am apucat de treaba. Am mers personal in Germania si in Austria si am vorbit cu investitorii. I-am convins ca Sibiul este locul cel mai potrivit pentru ei si au venit. in cativa ani am creat zeci de mii de locuri de munca. Acum 10 ani somajul a disparut din Sibiu si nu a mai revenit de atunci. (…) Va spun aceste lucruri ca sa intelegeti ca se poate. Se poate face administratie corecta si pentru oameni. Se pot crea locuri de munca, se poate garanta un nivel de trai decent. Se pot face lucruri bune. Daca s-a putut in Sibiu se poate in fiecare comuna, in fiecare oras, si eu voi demonstra ca se poate in toata Romania, a spus Iohannis.
Liderul PNL a mai afirmat ca isi doreste o tara de oameni liberi, puternici.
(…)Vin in fata dumneavoastra cu o viziune: vreau ca dupa 10 ani de guvernare de dreapta Romania sa fie prospera si puternica. Ce inseamna Romania prospera? inseamna locuri de munca, inseamna infrastructura, un venit decent pentru fiecare roman, sa nu mai fie obligati oamenii sa stea cu mana intinsa la stat, sa nu mai fie captivi la stat, ci sa fie liberi. Doresc o tara de oameni liberi, puternici. impreuna vom realiza acest deziderat, a afirmat Iohannis.
Din postura de candidat ACL la prezidentiale, liderul liberal a avut si cateva remarci la adresa contracandidatului sau Victor Ponta.
Sunt mai multi candidati pentru Presedintie. E la moda acum sa fii candidat pentru Presedintie si multi vor sa devina presedintele Romaniei. si daca ne uitam in jur vedem ca cel mai mare partid in afara de noi, este PSD si probabil candidatul PSD va fi primul-ministru. Dar, ma intreb si eu … cum vine candidatul PSD in fata electoratului daca a preluat o tara iesita din criza si a bagat-o in recesiune tehnica, daca a luat o tara care cat de cat a avut o democratie functionala si de luni de zile da ordonante de urgenta una dupa alta pentru a crea un avantaj pentru propriul partid si pentru a calca in picioare principiile democratice din Romania? , a punctat Iohannis.
Vasile Blaga, presedintele PDL, a afirmat ca ACL merge la alegerile prezidentiale pe mana lui Iohannis pentru ca acesta este de departe, cel mai valoros candidat anuntat in competitia electorala.
A occidentalizat comunitatea pe care o conduce, Sibiul, inainte de a intra noi in UE si am convingerea ca ce a facut cu Sibiul va face cu Romania. in sfarsit vom avea un presedinte care va occidentaliza aceasta tara. in al doilea rand, Klaus Iohannis nu are nevoie sa jigneasca pentru a spune ce are de spus, nu are nevoie sa foloseasca expresii murdare, sa arunce cuvinte pe care nu le arunci nici dusmanilor. (…) Este un om serios, un om care va reprezenta cu cinste interesele acestei tari, si va asigura nu numai dezvoltarea interna ci si parcursul euroatlantic al acestei tari, a spus Blaga.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți