11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

O noua selectie de experti in management educational

- Advertisement -

Potrivit calendarului de desfasurare a concursului, in perioada 1-10 septembrie, cadrele didactice care au fost admise in etapa online pot sa depuna portofoliul cu documentele prevazute in Metodologia privind organizarea si desfasurarea concursului de selectie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului national de experti in management educational aprobata prin OMECTS 5549/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, la Inspectoratul scolar.
intre 11-12 septembrie, Inspectoratele scolare vor transmite la MEN lista candidatilor declarati admisi dupa etapa de selectie online, care la data inscrierii la selectie ocupa o functie de conducere sau de indrumare si control din inspectoratul scolar, precum si dosarele acestora. Urmatoarea etapa se va desfasura intre 15-18 septembrie, perioada in care va avea loc evaluarea portofoliilor candidatilor de catre comisiile de evaluare constituite la nivelul inspectoratului scolar, respectiv la nivelul MEN.
Pe 19 septembrie, MEN va transmite inspectoratelor scolare rezultatele selectiei facute de comisia de evaluare, acestea fiind ulterior validate de catre Consiliul de Administratie al Inspectoratului scolar si afisate in ordinea descrescatoare a punctajelor la sediul IsJ.
Cadrele didactice nemultumite de rezultate vor putea depune si contestatii in perioada 22-26 septembrie, urmand ca pe 7 octombrie sa fie emis ordinul de ministru privind inscrierea cadrelor didactice declarate promovate in Registrul national al expertilor in management educational.
La nivelul judetului Olt, potrivit reprezentantilor IsJ, 59 de cadre didactice au fost admise in etapa online; pentru aceasta serie, in Olt sunt puse la dispozitie peste 100 de locuri pentru experti in management educational. Pentru a trece de evaluarea portofoliilor, candidatii inscrisi trebuie sa obtina minim 70 de puncte.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți