6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Catalin Rotea, la PSD

- Advertisement -

Contactat telefonic, Catalin Rotea a refuzat sa comenteze informatia, precizand ca nu va face nici un fel de declaratii pe aceasta tema pana luni. Apropiati ai acestuia sustin insa ca decizia a fost deja luata, iar Rotea se va alatura partidului pe care il critica din postura de membru PNL.
Catalin Rotea a aparut pe scena politica a judetului in 2011, fiind prezentat drept noul secretar al PNL Olt de catre Ioan Ciugulea, presedinte al organizatiei judetene la vremea respectiva. Ales consilier judetean in 2012, a renuntat la mandat pentru functia de sef al Garzii de Mediu Olt. in 2013, dupa schimbarea conducerii PNL Olt, Rotea, trecut in tabara noului presedinte Gigel stirbu, a fost propulsat in functia de prefect al judetului, devenind la cei 29 de ani ai sai cel mai tanar reprezentant al Guvernului din tara. Dupa iesirea PNL de la guvernare, a fost eliberat din functia de prefect si a reintrat in viata politica, fiind unul dintre candidatii partidului la europarlamentare.
Atat din postura de candidat la europarlamentare cat si din cea de secretar executiv al PNL pe regiunea Olteniei, Rotea s-a remarcat drept una dintre cele mai acide voci ale opozitiei la adresa PSD, partid catre care s-a indreptat pana la urma.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți