9.7 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

800 de locuri pentru culegatori de capsuni in Spania

- Advertisement -

Pentru noua selectie, angajatorii ofera 800 locuri de munca (solicitante cu NIE si fara NIE). Persoanele interesate trebuie sa indeplineasca o serie de conditii precum sa aiba varsta 18 – 40 ani si o conditie fizica buna.
Durata contractului este de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare fiind 15 februarie 2015. Timpul de lucru este de 6,5 ore/zi – 39 ore/saptamana impartite in 6 zile, iar salariul oferit este de 39,48 euro brut/zi (conform Conventiei colective aplicabile, platibil la doua saptamani prin transfer bancar).
Contributiile datorate reprezinta 2% din impozitul pe venit si 113 euro asigurare sociala). Cazarea este oferita de catre angajator contra unei sume de 1 euro/zi, iar transportul catre locul de munca este platit de angajator si se deconteaza din salariile primite in timpul lucrat la firma. Persoanele selectate vor sta intr-o perioada de proba de 15 zile, timp in care atat angajatul cat si angajatorul pot rezilia unilateral contractul.
Persoanele care au domiciliul in judetul Olt interesate de oferta si care nu au depus dosar pentru munca in strainatate sunt asteptate la sediul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt, Compartimentul EURES, Str. Prelungirea Crisan, nr.2, Slatina, pentru depunerea dosarelor.
Documentele necesare inscrierii sunt cerere tip, anexa 3 bis (tipizat); copie BI/CI cu o valabilitate de minim 6 luni; CV Europass in limba romana (tipizat); copie a certificatului de absolvire a scolii, calificare; adeverinta medicala eliberata de medicul de familie, cu mentiunea apt pentru munca; cazierul judiciar in original, care sa ateste ca persoana nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); un dosar cu sina.
Data limita de depunere a dosarelor este de 1 ianuarie 2015. Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0249.411.002.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți