14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se cauta presedinti si loctiitori ai birourilor electorale

- Advertisement -

Cererile in format tipizat se pot procura de la sediul Institutiei Prefectului Judetului Olt sau pot fi descarcate de pe site-ul institutiei www.prefecturaolt.ro la sectiunea Alegeri Prezidentiale 2014.
Programul de depunere a cererilor este de luni – joi, intre orele 08:30 – 16:00, si vineri, intre 08:30 – 13:00.
Mentionam ca depunerea acestor cereri se face in baza art. 21 din Legea 370/2004 pentru alegerea Presedintelui Romaniei republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si a Hotararii Autoritatii Electorale Permanente 15/2013 privind intocmirea si avizarea listelor cuprinzand persoanele care pot fi desemnate presedinti ai birourilor electorale ale sectiilor de votare sau loctiitori ai acestora, se arata intr-un comunicat de presa al Prefecturii Olt.
Cererea va fi insotita de urmatoarele documente: declaratia pe propria raspundere – model tipizat ce poate fi descarcat de pe site-ul institutiei www.prefecturaolt.ro la sectiunea Alegeri Prezidentiale 2014; copie act de studii (diploma de licenta sau adeverinta care atesta promovarea examenului de licenta pentru juristi, iar in cazul persoanelor cu o buna reputatie in localitate, copia actului de studii care atesta ca au cel putin invatamantul general obligatoriu); copie act de identitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți