23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Festivalul de Muzica Usoara Radu serban de la Caracal si-a desemnat castigatorii

- Advertisement -

Premiul a fost inmanat castigatoarei de catre Florian Teodorescu, managerul Centrului Cultural Municipal Caracal, care a tinut sa-i felicite pe toti concurentii care au participat.
Vreau sa va multumesc dumneavoastra publicului, care ati fost prezent in fiecare seara la concurs si la spectacolele pe care invitatii nostri le-au sustinut. Vreau sa le multumesc si concurentilor si sa le transmit ca ii asteptam anul viitor intr-un numar cat mai mare. ii felicit pe toti, le urez succes in continuare si sa vina la Caracal de fiecare data cand vom organiza festivalul, a declarat Florian Teodorescu.
Gala laureatilor a insemnat un bun prilej pentru presedintele juriului, Titus Andrei, sa relateze intregii asistente prezente la eveniment ca, incepand de anul viitor, celebrul dirijor Viorel Gavrila va veni cu un band al Orchestrei Fantazio din Ploiesti, pentru a-i putea acompania pe concurenti.
De mentionat ca in fiecare dintre cele trei zile ale festivalului au fost sustinute recitaluri de artisti cunoscuti precum Gheorghe Gheorghiu, Francesco Napoli si Keo si Skizzo Skillz. De asemenea, tanara prahoveanca Rodica Elena Tudor, castigatoarea trofeului Mamaia 2012, si castigatoarea trofeului festivalului Radu serban de anul trecut, a sustinut un mini recital impresionant.
Pe langa trofeu, celelalte premii acordate la cea de-a XV-a editie a Festivalului de Muzica Usoara Radu serban de la Caracal au fost urmatoarele: Claudia Dumitriu din Bucuresti – premiul I, Delia Popescu din Craiova – premiul II, Andreea Constantin din Constanta – premiul III, Oana Ghelber din Bucuresti – premiul pentru cea mai buna interpretare a unei piese compuse de Radu serban, Marian Toma din Slatina – mentiune I, Laurentia Ciontoiu din Bucuresti – mentiune II, iar Silviu tucmeanu din Caracal – premiul special al juriului si de popularitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți