10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Marian Vasile: Elena Udrea este un om iubit!

- Advertisement -

Candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidentiale va fi sustinuta si de PNtCD, a anuntat Marian Vasile, in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a semnat marti un un protocol de colaborare cu presedintele PNtCD Olt, Gheorghe Stanescu, in vederea sustinerii candidatului PMP la alegerile prezidentiale.
PNtCD este un partid cu o istorie mai mult decat bogata, un partid care a demonstrat ca apara principii si valori, si a decis sa sustina PMP si implicit candidatul PMP la presedintia Romaniei, doamna Elena Udrea, a spus Marian Vasile.
Desi inexistenta pe plan local, organizatia de la Olt a PNtCD ar avea, potrivit presedintelui Gheorghe Stanescu, 30 de filiale si aproximativ 700 de membri.
Marian Vasile a precizat ca PMP Olt are ca obiectiv strangerea a 7.000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii Elenei Udrea. La Olt stam bine in privinta strangerii de semnaturi, aceasta actiune se va finaliza in aproximativ 10 zile. Avem un target de 7.000 de semnaturi, dar ne-am propus sa strangem mai multe. Sunt convins ca de azi si cei de la PNtCD ne vor ajuta in strangerea de semnaturi. La nivel central am inteles ca deja ne apropiem de cifra de 200.000 de semnaturi, dar ne-am propus sa strangem mai multe, a spus presedintele PMP Olt.
Acesta s-a declarat convins de faptul ca Elena Udrea va intra in turul doi al alegerilor si va castiga functia de sef al statului.
Elena Udrea este un om iubit, un om capabil, care a demonstrat cand a avut functia de ministru al Dezvoltarii ca in Romania se pot face investitii, ca in Romania se poate construi. Nu cred ca exista localitate din judetul Olt unde Elena Udrea ca si ministru sa nu-si fi pus amprenta. Nu exista judet in care sa nu fie proiect finantat de catre ministerul condus de Elena Udrea. Am toata increderea ca va intra in turul doi si va ajunge presedintele tarii pentru ca merita acest lucru si pentru ca nu are un contracandidat puternic, care sa tina la aceasta natiune asa cum face dumneaei, a spus Marian Vasile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți