10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Administratorul unei firme din Draganesti Olt, cercetat pentru evaziune fiscala

- Advertisement -

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, au luat masura retinerii pe o perioada de 24 de ore, impotriva unui barbat de 25 ani, din orasul Draganesti Olt.
in fapt, acesta este banuit ca, in calitate de administrator al unei societati comerciale avand ca obiect de activitate intermedieri in comertul cu produse diverse, in perioada 15.07.2010- 31.03.2013 a inregistrat in evidenta contabila 450 facturi fictive de achizitie diverse marfuri, de la 8 societati comerciale, care la data facturarii nu au fost active, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infractionala a barbatului este de 313.734,41 lei, reprezentand TVA si impozit pe profit.
Joi, prin ordonanta Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, s-a dispus masura controlului judiciar, pentru o perioada de 30 de zile, pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți