10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Demonstratii in fata Prefecturii Olt de Ziua Pompierilor

- Advertisement -

Manifestarile dedicate acestui eveniment vor incepe la ora 11:00, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Olt, unde vor fi citite mesajele oficialitatilor centrale si judetene si se vor acorda diplome de onoare institutiilor care au sprijinit activitatea ISU Olt. Actiunile vor continua pe platoul din fata Prefecturii Olt cu prezentarea echipamentelor si tehnicii de interventie in situatii de urgenta a pompierilor olteni, totodata fiind organizat si un punct de informare preventiva a cetatenilor. Asteptam sa fie alaturi de noi, la acest moment aniversar, cat mai multi cetateni ai judetului, dar si reprezentatii institutiilor cu atributii in gestionarea situatiilor de urgenta, a precizat plutonierul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.
Tot cu aceasta ocazie, I.S.U. Olt si Asociatia Sportiva ,,Pompierul Olt au organizat saptamana aceasta o serie de competitii si concursuri de minifotbal, tenis de camp si sah, la care au participat peste 100 de cadre ale inspectoratului. Cei mai buni concurenti au primit cupe, diplome si echipament sportiv din partea A.S. ,,Pompierul Olt.
Sambata se aniverseaza 166 de ani de la cel mai important moment din traditia armei pompierilor – lupta eroica purtata la 13 septembrie 1848 de pompierii bucuresteni impotriva trupelor otomane venite sa infranga miscarea revolutionara romana. incepand cu anul 1953, ziua de 13 septembrie a fost declarata oficial Ziua Pompierilor din Romania.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți