17.3 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bilant 2014: Peste 2000 de cursanti au trecut pragul scolii de Politie Slatina

- Advertisement -

La eveniment au participat reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Politiei Romane, Prefecturii Olt si unitatilor teritoriale din judet.
Potrivit raportului de activitate, in anul 2014, la nivelul centrului au fost organizate si desfasurate un numar de 127 cursuri de formare si perfectionare, iar ca element de noutate, s-au organizat un numar de 7 cursuri de formare in Limba si cultura romani. La toate cursurile desfasurate au participat ofiteri specialisti din cadrul directiilor centrale si din unitatile teritoriale ale M.A.I., respectiv politie, pompieri, politisti de frontiera, S.R.I., Directia Finantelor Publice Olt, Directia Sanitar-veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Parchet, Judecatorie, Penitenciarul Craiova, Directia Silvica, Vama, A.J.V.P.S., Arhivele Nationale, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, Centrul de Informare Europe Direct- Slatina, Centrul de Mediere Craiova.
La toate cursurile organizate si desfasurate au participat un numar de 2418 cursanti din I.G.P.R. si alte structuri ale M.A.I., din care 284 ofiteri si 2134 agenti/subofiteri/politisti locali.
De asemenea, in luna mai, in cadrul proiectului Cu pasi siguri spre suces derulat de Consiliul Judetean al Elevilor Olt, a fost organizata o activitate de promovare si cunoastere a profesiei de politist pentru elevii slatineni, cu scop de orientare profesionala la absolvirea liceului. Totodata, in luna septembrie Centrul de Formare si Perfectionare a Politistilor Nicolae Golescu a desfasurat un stagiu de pregatire in domeniul formarii profesionale, la care au participat patru ofiteri din cadrul Inspectoratul General al Politiei din Republica Moldova.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți