13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Studentii USAMV Slatina, in febra examenelor

- Advertisement -

Studentii au avut de pregatit un proiect de promovare a unui produs romanesc din zona, si pentru acest lucru s-au pregatit temeinic. Grupati in 6 echipe, studentii au incercat sa-si vanda cel mai bine marfa pregatita, fie ca a fost vorba de miere, dulceata, vin sau carnati traditionali.
Facultatea noastra functioneaza in Slatina de 15 ani, are peste 3.000 de absolventi, e invatamant economic in areal agricol. Managementul e stiinta conducerii. De ce va recomandam sa fiti studentii nostri? Pentru ca filiala este in Slatina, e facultate de stat, la care universitatea-mama ne trimite sub forma de burse, scutiri de taxe si alte facilitati peste 4,5 miliarde in fiecare an, a precizat Ioan Bozga, directorul USAMV Slatina.
Ei astazi sustin o parte din examen, se desfasoara pe baza unui plan de lucru, si promovam produsele romanesti. Vrem sa iesim cu ele in lume, sa fim convingatori, sa reusim sa atragem clientii. Avem nevoie de hrana de calitate, sanatoasa, si eu cred ca Oltenia si zona in care ne aflam este un exemplu din punct de vedere a ce inseamna viitorul agriculturii, a spus si Florin Frone, profesor in cadrul universitatii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți