2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Adolescenta de 17 ani gasita in coma pe o strada din cartierul Eugen Ionescu

- Advertisement -

Adolescenta, in varsta de 17 ani, a fost gasita grav ranita, in stare de inconstienta, pe o strada din cartierul Eugen Ionescu, din Slatina, in zona blocului in care locuia. Descoperirea a fost facuta vineri noaptea in jurul orei 03:55, de un grup de tineri care trecea prin zona. Acestia au incercat sa-i acorde tinerei ajutor insa au constatat ca fata nu reactioneaza, asa ca au sunat imediat la 112 si au solicitat o ambulanta. Un echipaj medical s-a deplasat de urgenta in zona, adolescenta fiind gasita inconstienta, politraumatizata, cu traumatism cranio-cerbral si suspiciune de fractura de bazin, dupa cum au precizat medicii de la ambulanta.

Tanara a fost transportata de urgenta la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Slatina, fiind transferata ulterior la Terapie Intensiva. Din cauza starii grave in care se afla, cadrele medicale au solicitat interventia unui elicopter SMURD, fata fiind preluata sambata, in jurul orei 11:00, de pe stadionul 1 Mai din Slatina si transferata la un spital din capitala. Cazul a fost preluat de politie, oamenii legii demarand o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.


Politia municipiului Slatina a fost anuntata sambata dimineata in jurul orei 04:20, de catre cadrele Spitalului Judetean de Urgenta Slatina despre faptul ca o persoana de sex feminin, in varsta de 17 ani, a fost adusa la unitatea sanitara in stare de inconstienta, prezentand multiple traumastisme. in urma cercetarilor s-a stabilit identitatea victimei si localitatea de domiciliu, respectiv municipiul Slatina. in acest moment este in desfasurare o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, a precizat comisarul sef Iulian Nicolae, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt.


Surse din randul anchetatorilor spun ca este exclusa varianta ca fata sa fi fost victima unei agresiuni. Politistii nu exclud insa ca minora sa fi fost victima unui accident de circulatie al carui sofer sa fi fugit de la locul faptei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți