7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ora Pamantului, eveniment sustinut de liceele slatinene

- Advertisement -

Proiectul Ora Pamantului isi propune informarea si responsabilizarea atat a elevilor, cat si a intregii comunitati cu privire la necesitatea rezolvarii impreuna a tuturor problemelor care se ridica. Ceea ce a inceput in martie 2007 cu pozitia simbolica a orasului Sydney s-a transformat in scurt timp intr-o actiune fara precedent in istoria umanitatii, un semnal impotriva incalzirii globale.
Anul acesta, Colegiul Tehnic Alexe Marin Slatina, in colaborare cu Inspectoratul scolar , Primaria Slatina, Grupul CEZ Romania, Colegiul National Vocational Nicolae Titulescu, Colegiul Economic P.S.Aurelian, Colegiul Tehnic Metalurgic, Liceul cu Program Sportiv indeamna cetatenii orasului sa se alature campaniei prin stingerea luminilor exterioare si a unora dintre cele interioare care nu sunt esentiale functionarii si prin deconectarea echipamentelor electronice aflate in stand-by pentru a da dovada de responsabilitate sociala.
Vineri, 27 martie, de la ora 14:00 elevii si profesorii din institutiile partenere vor distribui pliante informative si vor discuta cu cetatenii orasului despre importanta implicarii in eveniment, a precizat Nicoleta Zamfirache, directorul adjunct al colegiului slatinean.
Sambata, in intervalul orar 20:30 – 21:30, evenimentul se va marca prin aprinderea lumanarelelor pe Esplanada. Sloganul din acest an al evenimentului este Daruieste naturii din energia ta!.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți