9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi barbati au disparut de acasa

- Advertisement -

Politia municipiului Slatina a fost sesizata despre faptul ca, in noaptea de 13 spre 14 aprilie 2015, Cristian Mangiru, de 35 ani, din municipiul Slatina, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit.
Din primele cercetari, politistii au stabilit ca persoana este cunoscuta in evidente cu afectiuni psihice si a mai plecat de la domiciliu, fara a anunta familia, de fiecare data revenind dupa cateva zile. Semnalmente: inaltime 1,60 metri, ochi caprui, par negru tuns scurt. Prezinta mai multe tatuaje la nivelul bratelor, iar pe spate are tatuat un desen ce infatiseaza un dragon. La nivelul capului, zona parietala stanga, prezinta o cicatrice orizontala, urmare a unui accident rutier. La data disparitiei era imbracat cu pulover de culoare neagra, blue jeans de culoare deschisa, pe cap purta o sapca de culoare inchisa, iar in picioare, tenisi.

Cel de-al doilea barbat disparut se numeste Dumitru Balosu, are 38 de ani, si este din orasul Scornicesti. Potrivit familiei, acesta, in ziua de 28 martie 2015, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit. Din cercetari s-a stabilit ca, anterior, a mai plecat de la domiciliu, revenind dupa doua saptamani.
Semnalmente: inaltime 1,70 – 1,75 metri, parul saten, ochii caprui, fata ovala.
La data disparitiei, purta o pereche de pantaloni de culoare neagra, o geaca din fas si era incaltat cu ghete negre, cu siret.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți