3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

PSD Olt il sustine in continuare pe Victor Ponta

- Advertisement -

Victor Ponta trebuie sa-si continue mandatul de premier cu care a fost investit de cetateni la alegerile din anul 2012. intr-un stat democratic, nimeni nu poate schimba vointa populatiei doar pentru a prelua puterea cu orice pret pentru ca acea putere nu mai este legitima. Consideram ca ceea ce s-a intamplat azi (n.r.vineri), cand opozitia a depus o motiune de cenzura, nu este o simpla coincidenta si a avut loc o imixtiune a justitiei in politic, o adevarata lovitura de stat.
Politica se face in Parlament pentru ca el reprezinta vointa poporului si nimeni nu are dreptul sa fure vointa cetatenilor, facand si desfacand guverne, dupa bunul plac.
Organizatia Judeteana a Partidului Social Democrat Olt va fi in continuare alaturi de Prim-ministrul si Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, si il va sustine in proiectul Romania Puternica pana la capat, se arata in comunicatul remis de departamentul de comunicare al PSD Olt.
DNA a anuntat vineri ca procurorii anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Victor Ponta pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani in dosarul Turceni – Rovinari, fapte pe care Ponta le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat. De asemenea, DNA cere Camerei Deputatilor avizarea urmaririi penale a premierului si pentru conflict de interese.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți