14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Peste 800 de absolventi olteni s-au inregistrat la AJOFM

- Advertisement -

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt reaminteste absolventilor de liceu care nu au promovat examenul de bacalaureat ca au posibilitatea sa se inregistreze la sediile noastre din Slatina, Bals, Caracal, Corabia si Draganesti-Olt pana la data de 27 iulie, pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj conform legii 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, a precizat Elena Iordache, purtatorul de cuvant al institutiei oltene.
Actele necesare pentru inregistrare la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt ca persoana in cautarea unui loc de munca sunt urmatoarele: act de identitate (copie si original); act de studiu sau adeverinta din care sa rezulte data absolvirii (copie+original); adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea apt munca.
in cazul depasirii termenului de 27 iulie, absolventii vor beneficia doar de celelalte masuri active prevazute de lege: informare si consiliere profesionala, medierea muncii, formare profesionala. Pana la aceasta data, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt s-au inregistrat 863 absolventi, din care 27 provin din invatamantul superior.
Toate agentiile locale si punctele de lucru din judet functioneaza zilnic, dupa urmatorul program: luni-joi 08:00-16:30; vineri 08:00-14:00.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți