19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Marius Curt si angajatul de la inmatriculari auto raman dupa gratii

- Advertisement -

Cei doi au fost retinuti de procurori pe 18 iunie, Gabriel Micli fiind acuzat de abuz in serviciu, frauda informatica si fals informatic, iar Marius Curt de instigare la savarsirea infractiunilor mentionate.
Potrivit procurorilor, in noiembrie 2014, Gabriel Micli a inmatriculat un autoturism marca Mercedes SL 350, furat din Italia, autoturismul apartinand lui Marius Curt. Anchetatorii spun ca cei doi au inregistrat autovehicului pe numele unei persoane fara ca aceasta sa stie ca i-a fost folosita identitatea in acest scop. Aceasta activitate infractionala a inculpatului M.G. a fost posibila prin actiunea de determinare exercitata de catre inculpatul C.M., beneficiar al inmatricularii, care a furnizat informatiile referitoare la datele autoturismului marca Mercedes SL 350, necesare accesarii sistemului informatic, inclusiv a unui act de identitate al unei alte persoane, pe numele careia s-a efectuat inmatricularea, fara ca acesta sa-si dea acceptul ori sa aiba cunostinta ca i-a fost folosit respectivul document, obtinandu-se prin acest mijloc fraudulos inmatricularea autoturismului marca Mercedes SL 350, preciza un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.
La scurt timp dupa ce au fost retinuti, cei doi au fost prezentati Judecatoriei Slatina cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, insa instanta a respins solicitarea procurorilor si a dispus plasarea inculpatilor sub control judiciar. in urma recursului judecat la Tribunalul Olt, Curt si Micli au primit mandate de arestare preventiva.
Pe 17 iulie, Judecatoria Slatina a respins, ca neintemeiata, cererea lui Curt de revocare a arestarii preventive. De asemenea, instanta a constatat legalitatea si temeinicia masurii arestarii preventive a ambilor inculpati, luand decizia mentinerii acestora in spatele gratiilor. Atat Curt cat si Micli au contestat incheierea pronuntata de judecatorul de camera preliminara din cadrul Judecatoriei Slatina, insa Tribunalul Olt a respins, vineri, ambele contestatii.

Respinge contestatiile formulate de inculpatii Micli Gabriel si Curt Marius, in prezent detinuti in Penitenciarul Craiova, impotriva incheierii din 17.07.2015 pronuntata de judecatorul de camera preliminara din cadrul Judecatoriei Slatina in dosarul nr. 5522/311/2015, ca nefondate. Obliga pe contestatori la plata sumei de cate 50 lei fiecare reprezentand cheltuieli judiciare statului. Definitiva, se precizeaza in decizia Tribunalului Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți