14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

CSM a sesizat Inspectia Judiciara in cazul tinerei violate

- Advertisement -

Ca urmare a informatiilor lansate in spatiul public referitoare la cazul de agresiune sexuala din judetul Olt, domnul judecator Marius Badea Tudose, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, a sesizat Inspectia Judiciara in vederea identificarii cauzei si efectuarii de verificari potrivit art. 74 alin. 1 lit. c din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, se arata in comunicatul de presa remis de CSM.

Tanara violata locuieste in Caracal, iar fapta s-a petrecut pe 15 iunie, exact in ziua cand implinea 18 ani. Potrivit adevarul.ro, la putin timp dupa miezul noptii, in timp ce se afla in Caracal pentru a sarbatori propriul majorat cu mai multi prieteni, fata a vrut sa mearga impreuna cu o prietena de 15 ani intr-o localitate vecina pentru a aduce un amic sa le repare o problema intervenita in timpul petrecerii la tabloul electric. Iesind in scara blocului in cautarea unui taxi, cele doua fete s-au intalnit cu un prieten comun, care s-a oferit sa le duca cu propria masina la destinatia dorita. Nebanuind ce avea sa urmeze, fetele au acceptat. Pe drumul dintre comuna Deveselu si orasul Caracal, soferul a lasat sa urce in autoturism inca patru prieteni si s-au indreptat spre un camp, in zona unde se construieste centura ocolitoare. Tanara de 18 ani a fost batuta si violata de patru dintre indivizi, in timp ce prietena ei minora era tinuta in masina de cel de-al cincilea barbat.


Cand a scapat din mainile lor, tanara violata a mers la politie si a facut plangere. Desi a trecut mai mult de o luna de la viol, agresorii sunt in libertate. Pentru ca unul dintre ei este militar roman la baza Deveselu, pe 23 iulie dosarul a fost declinat de Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal catre Parchetul de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti.

Tanara violata inca mai spera sa i se faca dreptate. Fata a povestit ca a incercat sa scape oferindu-le agresorilor banii pe care ii avea la ea, dar si inelul pe care il primise cadou de ziua ei de la parinti, insa plansetele si rugamintile ei nu i-au induplecat pe cei patru indivizi.
Le-am zis ca e ziua mea, fac 18 ani, va dau 3 milioane, am inelul cadou de ziua mea, va dau, doar lasati-ne sa plecam… Au inceput sa imi zica ca ma omoara… Eu vreau doar sa se faca dreptate, totul sta pe loc, de o luna se plimba linistiti, a spus fata.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți