20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Barfe, zvonuri, high life politic…

- Advertisement -

Doar barfe de inceput de week-end cu parfum puternic de credibilitate sau doar cu iz de …barfa. Fara intentia de a intra cu bocancii in vietile ,,preamoralistilor politicieni familisti sau a ,,preacinstitelor lor combinatii de afaceri… Fara prea multe nume sau situatii explicite …Despre femei frumoase, barbati destepti si despre tradati in dragoste. Despre combinatii politice, tradari, razbunari ce iau nastere in laboratoare sau sub cearceafurile puterii… Despre zvonuri ce razbat de sub asternuturile puterii sau opozitiei…
Aceasta rubrica este ….doar o rubrica si trebuie tratata ca atare. Daca vreti sa deveniti partasi la ea, va astept opiniile si noutatile pe adresa de facebook a redactiei.

*Razboiul constructorilor

O data la 4 ani, oamenii de afaceri cu sustinere politica sau sustinatori ai politicienilor se pregatesc de alegeri. De cele mai multe ori, politicienii, presedinti de partid si nu numai, activeaza si in domeniul in care se pot invarti cei mai multi bani, cel al constructiilor. De blocuri, de diguri, de poduri si podete, de strazi sau ulite. Nimic nou pana aici. Ei sunt si cei care fac legea in partide. inca mai fac, cu toata sperietura pe care le-a tras-o DNA. Sa ne indreptam privirea catre Caracal, unde avem o situatie ce se potriveste spuselor noastre de mai sus. De omul de afaceri Dan Ciocan a auzit tot Caracalul, ba chiar si Slatina. De deputatul Dan Ciocan la fel, si mai nou si de presedintele de partid Dan Ciocan. Care dupa ce l-a executat public pe actualul primar, cu statut de fost pesedist in prezent, ar cam vrea sa intre in lupta pentru primaria Caracal. Nici primarului in functie Eduard Ciocazanu nu-i prea surade insa ideea de a parasi la anul scena cu coada intre picioare. Se spune ca s-ar fi reorientat….catre un alt partid, condus tot de un om de afaceri specializat in constructii… Daca Eduard Ciocazanu candideaza de la UNPR la anul, ce constructor castiga batalia? Ion Toma sau Dan Ciocan…. Caracalenii ar cam paria pe Toma….

*Cand odrasle de parlamentari se combina cu niste interlopi mai mici, ce iese?

Nu combinatii din alea cu o ea – fata lui taticu’ parlamentaru’ si un el – un puisor de interlop ( un fel de interloput) care se intalnesc pe ascuns de stie toata lumea… ca nu ne intereseaza… Dar combinatii de odrasle de alesi ai neamului cu camatari or interesa pe cineva? si daca lucrarile, contractele de diverse tipuri – spoit garduri de gradinite sau facut wc-uri in curtea scolilor obtinute gratie functiei lu taticu’ – se fac din banii camatarilor, o fi de interes pentru cineva? Ilegal nu e …de moralitate pe cine sa intrebi?

*El a divortat, ea a trimis controale

Divort in familie de magistrati. El a cerut, ea a acceptat divortul. Ca fiecare avea viata lui de mult. Dupa divort el vrea sa-si refaca viata cu pirostrii si toate cele cu aleasa inimii, cu muuult mai tanara. Atunci a iesit la iveala orgoliul subrezit al doamnei si spun gurile rele ca uzeaza de pozitia si de gratiile in care se afla pentru a trimite niste controale ale organelor abilitate la cabinetul mai tinerei dudui… Ca sa-i iasa maritisul din cap, zicem noi….

*Mai ciripim si noi ceva la DNA?

Astea au fost cuvintele unui tanar om de afaceri care s-a intalnit recent la un restaurant din Slatina cu cativa dintre tovarasii sai de business. Tanarul obisnuit cu celebrele trepte ale DNA, unde s-a dus de voie si de nevoie, s-a suparat ca nu mai are ,,catare in mediile unde se impart lucrarile pe bani multi. Lumea zice ca e ,,sifon… El s-a suparat, ca aia mici cand li se iau jucariile, si instiga la ciripeala… Ca stie mai multe decat a spus…

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți