12.3 C
Slatina
luni,5 iunie,2023
spot_img
No menu items!

Latest Posts

Consilier local din Potcoava, arestat pentru evaziune fiscala

Consilierul local a fost retinut marti dupa amiaza de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, iar miercuri a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.
Prin ordonanta Parchetului de pe langa Tribunalul Olt din data de 30.10.2015 s-a pus in miscare actiunea penala fata de inculpatii BM si CFC sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala. Inculpatul CFC a fost retinut pe o durata de 24 de ore in arestul IPJ Olt incepand cu data de 17.11.2015 ora 16.00.
S-a retinut ca in perioada 14.10.2010-30.11.2011 inculpatii BM si CFC, in calitate de administrator de drept si respectiv administrator de fapt ai SC B.M.S. SRL – Valeni, jud. Olt, au omis sa evidentieze in actele contabile ori in alte documente legale operatiunile comerciale efectuate sau veniturile realizate din relatiile comerciale desfasurate cu alte societati comerciale, creandu-se un prejudiciu bugetului consolidat al statului in suma de 670.263 lei.
Din aceste considerente, retinandu-se ca sunt intrunite conditiile prevazute de lege, la data de 18.11.2015, Parchetul de pe langa Tribunalul Olt a propus arestarea preventiva a inculpatilor BM si CFC pe o perioada de 30 de zile, cu precizarea ca pentru inculpatul BM s-a solicitat arestarea acestuia in lipsa, intrucat se sustrage de la urmarirea penala, precizeaza un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.
Instanta a admis propunerea procurorilor, pe numele celor doi fiind emise mandate de arestare preventiva.
Admite propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt nr. 590/P/2015 din 18.11.2015 si dispune arestarea preventiva a inculpatilor: -Citu Florin Catalin in prezent retinut in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul I.P.J.Olt, fara antecedente, penale pe o durata de 30 de zile, incepand cu data de 18 noiembrie 2015 pana la data de 17 decembrie 2015, inclusiv; – Bolboasa Marin pe o durata de 30 de zile de la data punerii in executare a mandatului de arestare preventiva. Se vor emite mandate de arestare preventiva. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare pentru cei prezenti si de la comunicare pentru cei lipsa, se precizeaza in incheierea instantei.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.