12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Arestat dupa ce si-a omorat concubina in bataie

- Advertisement -

Procurori ai sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului Olt au dispus prin ordonanta din dupa-amiaza zilei de 19 noiembrie, ora 17:30, retinerea pentru 24 de ore a suspectului Jane Nicu din comuna olteana Traian, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor.
in urma efectuarii actelor de cercetare penala s-a stabilit ca, in urma cu aproximativ o saptamana, barbatul a exercitat acte de violenta fizica asupra concubinei sale G. V., in varsta de 46 ani, pe care a lovit-o in mod repetat cu obiecte contondente, provocandu-i leziuni traumatice care au condus la decesul victimei in dimineata zilei de 18.11.2015. in urma efectuarii autopsiei au fost intocmite constatari preliminare, care concluzioneaza ca moartea femeii a fost violenta si s-a datorat unui hematom extradural, consecinta unui politraumatism cu fractura de bolta craniana. Leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire cu corp dur si corp dur alungit. intre leziunile traumatice si deces exista legatura de cauzalitate directa, neconditionata, precizeaza un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.
Inculpatul Jane Nicu a fost prezentat vineri in fata judecatorilor de la Tribunalul Olt, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Dupa ore intregi in care a dat declaratii cu privire la fapta pe care a comis-o, pe numele barbatului a fost emis mandat de arestare. Admite propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt formulata in dosarul 514/P/2015 si dispune arestarea preventiva a inculpatului Nicu Jane, pentru infractiunea prevazuta si pedepsita de art. 188, alin. 1, raportat la art. 199, alin. 1, din NCP, incepand cu data de 20 noiembrie 2015 pana la data de 19 decembrie 2015, inclusiv. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare pentru partile prezente si de la comunicare pentru cele lipsa, se arata in solutia pe scurt data de instanta de judecata. in prezent, barbatul se afla in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți