18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Strazile din Corabia, in plin proces de reabilitare si modernizare

- Advertisement -

Prima strada care a inceput sa fie reabilitata si modernizata, dintr-un total de sase incluse in proiectul Reabilitare si modernizare strazi, orasul Corabia, judetul Olt, este strada Trecerea Dunarii. in primavara acestui an vor fi efectuate lucrari de reparatii si pe alte strazi din orasul de la Dunare, cum ar fi strazile Mihail Kogalniceanu, C. A. Rosetti, Cuza Voda, Tudor Vladimirescu si Mircesti. in total, vor fi asfaltati peste 4,9 kilometri de strazi, valoarea totala a proiectului ridicandu-se la aproximativ 7 milioane de lei.
Scopul acestor investitii este reabilitarea si modernizarea partii carosabile, amenajarea trotuarelor aferente tuturor strazilor, precum si colectarea apelor pluviale, in vederea asigurarii unui trafic pietonal si rutier corespunzator in toate aceste zone. La strazile care sunt asfaltate vor fi facute lucrari de reparatii si reinnoire covor asfaltic, iar la cele care in prezent sunt construite din piatra cubica vor fi efectuate lucrari de demontare si asfaltari incepute de la baza, a precizat Dan Oltean, purtatorul de cuvant al Primariei orasului Corabia.
Este primul proiect din anul 2016 care include reabilitarea si modernizarea unor strazi din localitatea dunareana, iar administratia publica locala nu vrea sa se opreasca aici. Ca viitor proiect al Primariei Corabia va pot spune ca pe Axa Prioritara 7 vom reabilita si moderniza infrastructura rutiera a intregului oras, esalonat, dupa ce au fost rezolvate retelele pentru utilitati, a adaugat reprezentantul primariei Corabia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți