10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu doi raniti la Slatina

- Advertisement -

Potrivit politistilor de la Biroul Rutier al Politiei Slatina, accidentul de circulatie s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate. Un barbat de 49 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism (n.red. – Ford Focus), la iesirea din parcarea unui supermarket catre bulevardul Nicolae Titulescu, nu a respectat semnificatia indicatorului cedeaza trecerea si a intrat in coliziune cu un autoturism (n.red. – Peugeot 407) condus regulamentar de o tanara de 25 ani, din aceeasi localitate, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt.
soferita din Peugeot, dar si o femeie de 47 de ani, din municipiul Slatina, pasagera in autoturismul Ford, au ajuns la spital. Paramedicii au acordat ingrijiri medicale unei femei in varsta de 47 de ani, pasagera intr-unul dintre autoturismele implicate in accident. Victima a fost gasita constienta, cu o plaga de aproximativ 5 centimetri la nivelul capului si a fost transportata la UPU Slatina. La spital a fost transportata inca o femeie, constienta, fara urme vizibile de trauma, cu atac de panica, a precizat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Politistii rutieri i-au testat pe ambii conducatori auto cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. in cauza, au fost intocmite acte procedurale sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți