14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Rotary Slatina, proiect pentru sustinerea tratamentului copiilor cu autism

- Advertisement -

in cadrul balului va fi organizata o licitatie cu obiecte de arta ce consta in picturi, tablouri in mozaic, vase de ceramica si o tombola cu premii oferite de catre rotarieni, astfel incat obiectivele balului sa fie indeplinite cu succes.
Balul Anual Rotary este un eveniment care, in editiile anilor trecuti a permis desfasurarea de proiecte cum ar fi dotarea Cercului FOTO-CINE-CLUB din cadrul Palatului Copiilor Adrian Baran Slatina cu aparatura fotografica, acordarea a 12 burse lunare in bani unui numar de 3 studenti proveniti din Casute de Tip Familial, dotarea Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, sectia de Recuperare Neuromotorie Pediatrica cu aparatura de specialitate, a precizat Simona Capisizu, reprezentant al Rotary Slatina.
in organizarea si desfasurarea balului vor fi implicati si tinerii din Clubul Interact Slatina, club sustinut de rotarieni, care deja are un an de activitate si proiecte finalizate cu succes.
Prin fiecare actiune, ea razbate in ambitie, in dorinta de a arata lumii, si mai ales noua, ca daca suntem uniti, rotarieni si ne-rotarieni, forta umana nu are limite, pentru ca activi in comunitati, apropiem continente!, a mai spus Simona Capisizu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți