Social democratii au facut curatenie in Padurea Strehareti

Emil Mot, candidatul PSD la Primaria Slatina, impreuna cu organizatiile PSD Slatina, TSD Slatina, organizatia de femei si cea de pensionari a PSD, au participat vineri la o actiune de ecologizare a Padurii Strehareti.
Este o actiune de voluntariat, sper ca ziua de azi sa fie un punct in dezvoltarea simtului civic al cetatenilor orasului nostru, sper ca pe viitor Padurea Strehareti sa fie pastrata curata. Vrem sa transformam acest colt verde al Slatinei intr-un loc placut pentru toata lumea, a declarat Emil Mot.
Acesta a precizat ca in urma actiunii de ecologizare s-au strans peste 26 metri cubi de gunoaie,
Padurea Strehareti este acum locul ideal pentru picnic si gratar. Cand am anuntat actiunea Noi facem curatenie in Strehareti, trebuie sa va marturisesc ca nu imi imaginam ca vom reusi sa adunam gunoaiele din toata padurea in doua-trei ore. Au fost peste 200 de oameni care au adunat fiecare hartie, fiecare pet si multe alte gunoaie aruncate peste tot. S-au strans peste 26 metri cubi de gunoaie. A fost un prim pas prin care am redat padurea slatinenilor. Mai avem multe de facut. Cu totii insa trebuie sa o pastram curata, ca sa ne putem bucura alaturi de copiii nostri de aerul curat si de frumusetea ei. Le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in aceasta zi frumoas, a spus Emil Mot.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.