8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Hoti arestati preventiv

- Advertisement -

Fapta pentru care cei doi tineri au fost arestati s-a petrecut in noaptea de 10 spre 11 martie 2016, acestia fiind identificati dupa ce oamenii legii au urmarit imaginile surprinse de camerele de supraveghere, au luat declaratii la martori si au efectuat perchezitii la domiciliile suspectilor, unde s-au gasit o parte din bunurile furate.
in noaptea respectiva, Petrisor Viorel Coman si Aurel Dumitrache au patruns prin efractie intr-un market din centrul orasului Bals, o a treia persoana, respectiv Marian Cojocaru, de 44 de ani, tot din Potcoava, stand de paza in momentul in care cei doi au furat zeci de pachete de tigari si banii din incasari, valoarea pagubei ridicandu-se la 17.000 de lei. Cei doi tineri din orasul Potcoava, fara ocupatie si cu antecedente penale, au patruns prin efractie in magazin si au sustras mai multe pachete de tigari si o suma de bani, prejudiciul creat fiind de 17.000 lei. Tinerii au comis fapta in noaptea de 10 spre 11 martie 2016, undeva in intervalul orar 02:00 – 03:15, existand, totodata, si o a treia persoana, din aceeasi localitate, care a asigurat paza in momentul in care cei doi au actionat, a precizat judecatorul Daniela Leonte, purtator de cuvant al Judecatoriei Bals.
in urma cercetarilor efectuate, tinerii de 30 si 31 de ani au fost retinuti pentru 24 de ore in cursul zilei de luni, 18 aprilie, procurorii din cadrul Parchetului Bals propunand magistratilor Judecatoriei Bals arestarea preventiva a acestora pentru 30 de zile. Admite propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Bals. (…) Dispune arestarea preventiva a inculpatului D.A., pentru savarsirea unei infractiuni de furt calificat, pe o durata de 30 de zile, incepand cu data de 19.04.2016 si pana la data de 18.05.2016, inclusiv. (…) Dispune arestarea preventiva a inculpatului C. P. V. pentru savarsirea infractiunii de furt calificat pe o durata de 30 de zile, incepand cu data de 19.04.2016 si pana la data de 18.05.2016, inclusiv. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare, se precizeaza in solutia instantei. Decizia magistratilor balseni a fost contestata de inculpati, cererile formulate de cei doi urmand a se judeca zilele acestea la Tribunalul Olt.
Potrivit anchetatorilor, barbatul acuzat de complicitate la furt calificat este de negasit si, din informatiile pe care acestia le detin, ar fi plecat din localitatea de domiciliu. Pe numele lui Marian Cojocaru a fost emis un mandat de aducere, iar daca in cursul zilei de joi nu se va prezenta la Judecatoria Bals, cand se va judeca luarea masurii arestarii preventive in privinta sa, acesta ar putea fi dat in urmarire generala. Disjunge propunerea de arestare formulata fata de inculpatul C. M. si stabileste termen de solutionare a propunerii pentru data de 21.04.2016, ora 11:00 (n.red. – dosar 765/184/2016), pentru cand se va cita inculpatul la adresa de domiciliu, prin intermediul politiei locale, prin afisare la usa instantei si cu mandat de aducere, se mai arata in solutia data marti de judecatorii balseni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți