2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 3.200 de copii merg la pregatitoare de la toamna

- Advertisement -

Inspectoratul scolar mai are de solutionat 14 cereri depuse de parinti pentru alte scoli decat cele de circumscriptie, insa nu vor fi probleme, locuri libere fiind suficiente la nivel de judet. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului scolar Olt, in scolile oltene au ramas multe locuri libere la clasa pregatitoare, fiindca directorii unitatilor de invatamant au cerut locuri in plus, in eventualitatea in care vin copii din alte localitati.
Directorii de scoli au cerut un numar mai mare de locuri la clasa pregatitoare decat in recensamant, in eventualitatea in care vor veni copii din alte localitati si parintii vor solicita inscrierea in invatamant in Olt. Cele 14 cereri nesolutionate sunt depuse de parintii care au depus solicitarea la alta scoala decat cea de circumscriptie. in rural, copii vor fi inscrisi pe locurile ramase libere, la fel ca si in urban, a precizat Mirela Paraschiv, purtatorul de cuvant al Inspectoratului scolar Olt.
Pentru anul scolar 2015-2016, la nivelul judetului Olt sunt 49 de clase in regim simultan (clasa pregatitoare+clasa I+clasa a II-a, clasa pregatitoare+clasa I sau clasa pregatitoare+clasa a II-a), si 164 de clase intregi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți