20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Spulberati de sageata albastra

- Advertisement -

Potrivit politistilor, trecerea de nivel cu calea ferata era semnalizata corespunzator cu bariera si era dotata cu semnale acustice si optice aflate in functiune, iar persoana care se afla la volanul masinii nu a respectat culoarea rosie a semaforului, autovehiculul fiind izbit violent de sageata albastra InterRegio 1894, care circula pe ruta Craiova – Bucuresti Nord.

O femeie, in varsta de 44 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Corbu, la trecerea de nivel cu calea ferata nu a respectat culoarea rosie a semaforului si a intrat in coliziune cu trenul InterRegio 1894 care circula pe relatia Craiova – Bucuresti Nord, a precizat comisarul Iulian Nicolae, ofiterul de relatii publice din cadrul Politiei Olt. in urma impactului extrem de violent, mama soferitei, in varsta de 84 de ani, din Corbu, pasagera in autoturism, a fost grav ranita, iar la scurt timp a decedat. ISU Olt a intervenit la fata locului cu o autospeciala pentru descarcerare, pompierii actionand pentru degajarea autoturismului de pe calea ferata. Desi a fost supusa manevrelor de resuscitare mai bine de 40 de minute, cadrele medicale de pe ambulanta nu au mai putut-o salva pe femeia de 84 de ani, constatand decesul acesteia, a declarat capitanul Cornel Gologan de la ISU Olt.

soferita, dar si celalalt pasager al autoturismului, un barbat de 50 de ani, tot din Corbu, ambii grav raniti, au fost transportati la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina cu ambulantele de la Slatina si Scornicesti. Potrivit reprezentantilor Politiei Olt, in cauza s-au intocmit acte premergatoare pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți