11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Angajat CFR, lovit mortal de tren

- Advertisement -

Nefericitul eveniment a avut loc in jurul orei 08:00, barbatul fiind izbit violent de trenul si azvarlit cativa metri pe sinele de cale ferata.
La fata locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt cu o autospeciala si paramedicii cu echipajul SMURD, in sprijinul lor venind si o ambulanta cu medic din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Olt. Pacientul a fost gasit de salvatori constient, cu o,rana deschisa,in zona abdominala si a bazinului. Barbatul a fost transportat la Compartimentul de Primire Urgente a Spitalului Municipal Caracal, unde a intrat in stare de inconstienta. S-a solicitat interventia elicopterului SMURD Craiova, a precizat capitanul Cornel Gogolan de la Compartimentul de Relatii Publice al ISU Olt. Paramedicii de pe elicopterul SMURD nu au mai intervenit, deoarece, la scurt timp dupa ce a fost preluat de cadrele medicale de la Caracal, barbatul a decedat.
Pacientul a fost diagnosticat cu politraumatism prin accident feroviar si a decedat dupa ce a ajuns la Spitalul Municipal Caracal. Barbatul a intrat in stop cardio-respirator si au fost efectuate manevre de resuscitare, insa fara succes, fiind constatat decesul acestuia, a declarat doctorul Marian Furtuna, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Olt.
O echipa operativa din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt, dar si inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Munca Olt s-au deplasat la locul tragediei.
in urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca accidentul a avut loc in capatul Podului CFR de peste raul Olt, trenul InterRegio 72/1, care circula pe relatia Bucuresti- Budapesta, lovindu-l pe un barbat de 45 de ani, din comuna Diosti, judetul Dolj, a declarat comisarul Iulian Nicolae, ofiterul de relatii publice din cadrul Politiei Olt. Inspectorii de munca au stabilit ca barbatul era angajat ca electromecanic la Sucursala Regionala Cai Ferate Craiova a CFR. in timp ce verifica instalatia auto-stop barbatul a fost surprins si lovit de tren. S-a alcatuit o comisie de inspectori de munca de la ITM Olt si ITM Dolj, care a deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care accidentul de munca mortal a avut loc, a precizat Daniel Ghita, purtatorul de cuvant al ITM Olt.
in cauza, politistii au intocmit acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți