12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Candidatul UNPR la Primaria Slatina, proiect pentru terenul fostei unitati militare

- Advertisement -

Conceptul nostru se numeste Cartierul verde si este practic un cartier construit intr-un parc. Venim cu aceasta solutie deoarece multi tineri ne-au sesizat problema lipsei locuintelor pentru tineri. O sa avem locuinte tip ANL si o sa avem spatii puse la dispozitia investitorilor astfel incat sa reusim sa aducem pe piata garsoniere la pret mai mic decat cel al unui Logan. (…) Am atins cu acest proiect atat constructia de locuinte, astfel incat o sa avem 1.047 unitati locative, avem spatii comerciale pentru incurajarea micilor intreprinzatori si pentru crearea locurilor de munca, avem zona verde. Putem accesa fonduri europene atat pentru baza sportiva cat si pentru skateparc si teatrul de vara. Acest plan este realizabil, intr-adevar, cu multa munca, dar este viziunea noastra asupra terenului de la fosta unitate militara, a spus Cosmin Ciorei.
Prezent la conferinta, Jenel Copilau, fost presedinte al CJ Olt, a precizat ca o parte din investitii poate fi integrata in in Planul Operational Regional 2014 – 2020.
O parte din investitiile din acest complex se poate integra in Planul Operational Regional 2014 – 2020, deci pot deveni eligibile, nu in totalitate, dar cel putin 60% se poate finanta cu bani europeni, a spus Copilau. Potrivit acestuia, proiectul, care s-ar putea realiza in termen de 4 – 5 ani, cuprinde 35.000 mp spatii verzi, locuinte pe o suprafata de14.100 mp, din care 9.600 la sol plus 4.500 peste zona comerciala, un centru multifunctional de 1.820 metri patrati, dotari sportive de 2.860 mp, spatii de comert – 7.700 mp, spatii de invatamant – 6.100 mp, terenuri sportive – aproximativ 3.300 mp.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți