10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Targul firmelor de exercitiu, pentru al doilea an la Colegiul Economic Slatina

- Advertisement -

in cadrul competitiei s-au desfasurat un simpozion interjudetean si un targ al firmelor de exercitiu, ambele evenimente avand loc in sala de sport a unitatii de invatamant. La aceste activitati au fost angrenate peste 25 de firme virtuale inregistrate la ROCT (n.red. – Romanian Coordonation of Trening-firms) Bucuresti, cadre didactice si elevi de la diverse colegii din judetele Olt si Valcea. Pe parcusul a patru ore, participantii au avut ocazia sa-si prezinte standurile, sa dovedeasca practic – prin tranzactiile facute – ca sunt cei mai buni negociatori sau ca sigla firmei lor este de neconfundat.Competitia a fost una acerba si in privinta prezentarilor Power Point, a paginilor WEB alese, a materialelor promotionale, dar si a spoturilor video create de liceeni.
in cadrul Saptamanii <>, la liceul nostru s-a desfasurat un concurs cu participarea partenerilor nostri, atat din judetul Olt, cat si din judetul Valcea. Este vorba de un concurs pe doua sectiuni – <> si <>, urmand ca in urma evaluarii elevii participanti in cadrul acestui concurs sa obtina premii. Evaluarile pe sectiuni cuprind o gama variata – evaluarea cataloagelor pentru firmele de exercitiu, evaluarea planurilor de afaceri in cadrul sectiunii <> din concurs. Speram ca si in anii urmatori sa se desfasoare acest tip de concurs, care are deja o traditie in unitatea noastra scolara. La sectiunea <> au participat elevi de la licee din Slatina,Vitomiresti, Bals, Scornicesti si Baile Olanesti, a precizat Denisa Maican, profesor pe specialitati economice in cadrul Colegiului Economic.
in urma jurizarii, castigatorii au primit din partea organizatorilor diplome, rezultatele competitiei fiind publicate in cursul dupa-amiezii de joi pe site-ul Colegiului Economic Petre S. Aurelian Slatina: http://cepsa.licee.edu.ro. Concursul este benefic atat pentru unitatea noastra scolara, cat si mult, mult mai benefic pentru elevi, pentru ca ii obisnuieste sa treaca mult mai usor de la teorie la practica si ii pregateste pentru trecerea de la scoala la societate, la economia reala. La <> am avut noua sectiuni, premiati fiind majoritatea, daca nu toti elevii, care au prezentat activitatea firmelor de exercitiu pe care le au. S-au acordat premiile I, II, III si mentiuni, iar aceste premii valoreaza foarte mult pentru ei, pentru ca acest concurs este inscris in calendarul evenimentelor si activitatilor extracurriculare, toate firmele care au participat fiind inregistrate la un fel de Registru al Comertului pentru firmele de exercitiu, a declarat Jenica Urdes, director adjunct al Colegiului Economic.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți