6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sinucidere pe calea ferata

- Advertisement -

in urma apelului facut de o persoana la 112, la fata locului s-a deplasat o ambulanta, insa cadrele medicale de la Bals nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Barbatul, in varsta de 31 de ani, din Slatina, a fost gasit decapitat, fiind constatat decesul acestuia, a precizat doctorul Marian Furtuna, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Olt.
Potrivit unor informatii, se pare ca slatineanul a stat cateva minute pe peronul statiei de cale ferata Spineni si a fumat o tigara, inainte de a-si pune capat zilelor. Acesta s-a aruncat intentionat in fata trenului si a fost izbit violent si tarat cativa metri pe sinele de cale ferata. Deocamdata nu se cunosc motivele pentru care barbatul si-a pus capat zilelor, asupra acestuia nefiind gasit niciun bilet de adio.
O echipa operativa din cadrul Politiei Olt a deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc tragedia. Politistii din cadrul Politiei Transporturi Olt au fost sesizati de un angajat al statiei CF Bals despre faptul ca la iesirea din statia CF Spineni trenul Regio 9011, care circula pe relatia Pitesti – Craiova, a lovit un barbat care a decedat. La fata locului s-a deplasat echipa operativa care pe sectorul Sectiei CF 101, la kilometrul feroviar 223+100, la iesirea din statia CF Spineni, a gasit un barbat decedat care prezenta multiple traumatisme specifice unui accident de tren. in urma verificarilor efectuate, persoana a fost identificata ca fiind un barbat de 31 de ani, din Slatina, si s-a stabilit ca acesta s-a aruncat in fata trenului. Victima a fost transportata la morga Spitalului Slatina, in vederea efectuarii necropsiei. in cauza nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului, a precizat comisarul Iulian Nicolae din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți