11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

sofer incarcerat in urma unei coliziuni violente la Valea Mare

- Advertisement -

Potrivit politistilor rutieri, craioveanul, care se afla la volanul unui autoturism Daewoo Cielo, s-a angajat in depasirea unui autocamion condus de un barbat de 34 de ani, din judetul Mehedinti, moment in care a intrat in impact frontal cu o autoutilitara condusa regulamentar de un tanar de 27 de ani, din judetul Arges.
in urma coliziunii, soferul vinovat de producerea accidentului a ramas incarcerat intre fiarele contorsionate ale masinii sale, pompierii de pe echipajul de descarcerare al Detasamentului Slatina gasindu-l blocat intre scaun, volan si bord. La fata locului s-au deplasat paramedicii cu un echipaj SMURD, o autospeciala pentru descarcerare, o autospeciala de stingere si doua salvari de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt.Echipajele ajunse la fata locului au gasit un autoturism si o autoutilitara lovite frontal, soferul autoturismuluifiind incarcerat. Pentru extragerea acestuia au fost indepartate mai multe elemente de caroserie, pacientul fiind preluat, constient, de echipajele medicale. Barbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, constient, politraumatizat prin accident rutier. soferul autoutilitarei, in varsta de 27 de ani, a fost asistat medical la fata locului si a refuzat transportul la spital, a precizat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Conducatorii auto implicati in accident au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Politistii au intocmit in cauza acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți