15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Agentii economici din judet, verificati de politisti

- Advertisement -

Angajatii Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice si Serviciului de Ordine Publica din cadrul Politiei Olt au desfasurat, sambata, mai multe actiuni si controale pentru prevenirea si combaterea comertului ilegal cu produse piscicole in municipiul Slatina si orasele Bals si Corabia.
in timpul misiunilor, oamenii legii au verificat 25 de agenti economici si au constatat sapte infractiuni la OUG 23/2008 privind pescuitul si acvacultura, fiind indisponibilizate peste 27 kilograme de peste, de diferite specii. De asemenea, s-au aplicat 13 sanctiuni contraventionale si au fost ridicate, in vederea confiscarii, 138 kilograme de peste. Spre exemplu, in zona unei piete din Slatina, politistii de la Biroul de Ordine Publica din localitate au depistat un slatinean de 40 ani in timp ce oferea spre vanzare peste, specia caras. in portbagajul autoturismului barbatului oamenii legii au gasit 38 kilograme de peste, care a fost ridicat in vederea confiscarii. in cauza, au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere si comercializare fara documente legale a pestelui.
Duminica, politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala nr.1 Bobicesti au fost cei care au efectuat o actiune pentru protejarea populatiei impotriva actelor de comert ilicit in comunele Barza, Parscoveni si soparlita. in cadrul actiunii, oamenii legii au controlat 13 agenti economici, fiind aplicate 13 amenzi pentru incalcarea prevederilor Legii 12/1990, in valoare totala de 60.000 lei, si au fost confiscate bunuri in cuantum de 1.050 lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți