2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cinci raniti in urma unui accident produs in Slatina

- Advertisement -

Potrivit politistilor, accidentul rutier s-a produs pe fondul neatentiei in conducere a unui sofer din municipiul Craiova, aflat la volanul autoturismului Dacia.
Un barbat de 51 ani din municipiul Craiova, judetul Dolj, in timp ce conducea autoturismul, intr-o curba la dreapta a pierdut controlul directiei de deplasare, a patruns pe sens opus si a intrat in coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un barbat de 32 ani, din municipiul Slatina, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt.
in urma impactului violent, ambii conducatori auto dar si doi pasageri din Logan au fost grav raniti, fiind transportati la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina. La fata locului s-au deplasat paramedicii cu un echipaj SMURD si un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detasamentului de Pompieri Slatina, dar si doua ambulante de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt. Cinci persoane au fost ranite in accident, toate fiind gasite in afara celor doua autoturisme. La UPU Slatina au fost transportate patru victime, respectiv un barbat de 84 de ani, cu traumatism cranio-cerebral si traumatism membru superior drept si sotia acestuia de 81 de ani, cu traumatism toracic (n.red. – ambii pasageri in Dacia Logan), un barbat de 51 de ani, cu traumatism coloana cervicala (n.red. – sofer Dacia) si un barbat de 32 de ani, cu traumatism glezna dreapta si traumatism coloana cervicala, conducatorul auto al celeilalte masini. A cincea victima, un barbat de 31 de ani (n.red. – pasager in Fiat Stilo), a fost asistat la fata locului si a refuzat transportul la spital, a declarat plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt. Toate cele patru victime transportate la Spitalul Slatina au ramas internate.
in cauza, oamenii legii au intocmit acte procedurale sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți