19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Socrul ministrului Banicioiu, candidat PNL la Primaria Scornicesti

- Advertisement -

Azi (n.r. luni) mi-am depus dosarul pentru functia de primar al orasului Scornicesti. Candidez din partea PNL. Mi-au facut aceasta propunere de a candida din partea lor si am acceptat-o pentru ca am colaborat foarte bine cu ei, ma respecta si ma apreciaza. in PSD, partid din care am facut parte pana de curand, am simtit lipsa acestui respect…, a spus Ion Prioteasa.
Acesta a precizat ca printre prioritatile mandatului sau se vor regasi demararea programului de reabilitare a blocurilor, infiintarea unor dispensare in satele comunei, asfaltarea drumurilor si extinderea retelei de apa si canalizare.
Printre cele mai importante proiecte ale mele se numara inceperea programului de reabilitare a blocurilor, pentru care in aceste cateva luni de cand sunt primar interimar am contactat o firma de consultanta care mi-a facut deja proiectul pentru reabilitarea a cinci blocuri pe fonduri europene. Sunt putine deocamdata, dar bugetul orasului Scornicesti este mic si nu as putea sa sustin cofinantarea.
Vreau neaparat sa fac un dispensar pentru medicii de familie in satele Negreni, Mogosesti si Jitaru, pentru ca medicul de familie sa mearga acolo macar o zi pe saptamana, sa scutim oamenii de drumuri. Scornicestiul are o intindere mare, avem dispensare in satele Margineni, Bircii si Negreni, dar cel din Negreni nu mai corespunde din punct de vedere sanitar, nu i se mai da autorizatie de functionare, nu i se mai da nimic. De asemenea, as vrea ca pe fonduri europene sa asfaltam drumurile judetene de pe raza orasului Scornicesti. Totodata, consider ca este necesara extinderea retelei de apa si canalizare in toate satele Scornicestiului, pentru ca la ora actuala canalizarea nu functioneaza decat in oras, in satele componente nu exista retea. Nici alimentare cu apa nu avem decat in Scornicesti, satele suica, Teius si Constantinesti, restul sunt cu apa din fantani, ca pe vremuri, a spus Ion Prioteasa.

intrebat ce crede ginerele sau, fost ministru PSD in guvernul Ponta, despre schimbarea culorii politice, Ion Prioteasa a afirmat ca in familie nu discuta politica. E decizia mea personala, iar in familie nu discut politica, nu facem politica in familie. Ei (n.r copiii) sunt mai mici, eu am deja o varsta, e decizia mea personala si unilaterala, a spus Ion Prioteasa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți