10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doliu in Primaria Brebeni

- Advertisement -

Nicolae Truica, in varsta de 61 de ani, a ajuns luni dimineata in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, dupa ce a suferit un atac cerebral sever.
Starea de sanatate a edilului s-a inrautatit, in cursul diminetii de marti fiind transferat la o unitate spitaliceasca din Bucuresti.
Barbatul s-a prezentat ieri (n.red. – luni) la spital cu dureri de cap foarte mari. in urma investigatiilor medicale, s-a stabilit ca pacientul a suferit un accident cerebral hemoragic, cu inundatie ventriculara. Concret, a avut un accident cerebral sever, cu hemoragie masiva. Persoana a fost intubata si transferata cu ambulanta la un spital din Bucuresti in aceasta dimineata (n.red. – marti). Prognosticul este rezervat, a precizat doctorul Catalin Patru, directorul medical al Spitalului Slatina. Din pacate, in cursul dupa-amiezii edilul comunei Brebeni s-a stins din viata.
Nicolae Truica a fost desemnat viceprimar al comunei Brebeni in urma alegerilor locale din 2012, de la sfarsitul aceluiasi an preluand atributiile functiei de primar, dupa ce fostul edil Florentin Andronie a suferit tot un atac cerebral.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți