10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tragedie pe calea ferata

- Advertisement -

La fata locului s-a deplasat un echipaj cu medic de pe ambulanta din Caracal, care nu a mai putut din pacate decat sa constate decesul. Este vorba de un barbat, a carei identitate nu se cunoaste. Se stie doar ca s-a aruncat cu intentie in fata trenului si se presupune ca ar fi vorba de un cioban, avand in vedere ca in apropierea sinelor de cale ferata s-a gasit o traista. Barbatul avea leziuni incompatibile cu viata, avea capul zdrobit, cadrele medicale constatand decesul acestuia, a precizat doctorul Marian Furtuna, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Olt.
Deocamdata, nu se cunosc motivele care l-au determinat pe barbat sa recurga la acest gest necugetat, asupra sa nefiind gasit niciun bilet de adio. Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs tragedia, dar si identitatea persoanei care s-a sinucis.
Nefericitul eveniment din apropierea statiei de cale ferata Grozavesti din Draghiceni este al doilea de acest gen din ultima saptamana. in urma cu cateva zile, un barbat de 31 de ani, din Slatina, si-a pus capat zilelor aruncandu-se in fata unui tren in zona Haltei Spineni de langa orasul Bals.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți