12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Salvator in timpul liber

- Advertisement -

Aflat in timpul liber, militarul a intervenit in trafic pentru a salva victimele unui accident de circulatie petrecut pe DN 65 – E 574, in jurul orei 18:30, pe raza comunei Optasi Magura. Un autoturism Opel Vectra, inmatriculat in Olt, s-a rasturnat in afara partii carosabile, cele trei persoane aflate in acesta ramanand prinse intre fiarele contorsionate.
Avand pregatirea specifica necesara acordarii primului ajutor medical si descarcerarii, salvatorul a reusit sa deblocheze cele trei victime aflate in autoturismul grav avariat, sa le evalueze starea de sanatate, sa le acorde primele ingrijiri medicale si sa anunte evenimentul rutier la 112. De asemenea, colegul nostru a actionat pentru deconectarea bornelor bateriei si securizarea zonei de producere a accidentului. Pana la sosirea echipajelor specializate, folosind trusa medicala din dotarea autoturismului personal, militarul a acordat victimelor ingrijirile medicale de baza la locul accidentului. La fata locului au ajuns in scurt timp un echipaj SMURD si doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta, care au preluat ranitii, a precizat plutonierul major Dan Nedeloiu de la Compartimentul Informare si Relatii Publice al ISU Olt.
Pentru profesionalismul si modul exemplar in care a actionat, plutonierul major Liviu Stelian Stoicescu a fost felicitat de conducerea institutiei si a fost recompensat cu citarea prin ordin de zi pe unitate si o diploma.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți