10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tentativa de omor la Verguleasa

- Advertisement -

Procurorii sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au dispus in dupa-amiaza zilei de joi, 28 aprilie, retinerea lui Cosmin Stancu si Ionut Codrianu, ambii din Verguleasa, si Aurel Ionut Mihai Cocarica, din Dragasani, pentru 24 de ore.
in fapt, s-a retinut ca, in noaptea de 21 spre 22.04.2016, cei trei inculpati au patruns prin efractie intr-o ferma de pasari situata pe raza comuneiVerguleasa, sat Dumitresti, judetul Olt, cu scopul de a sustrage pasari, imprejurare in care au fost surprinsi de paznicul fermei, respectiv persoana vatamata S.M., in varsta de 58 de ani. Pentru a inlesni comiterea faptei, inculpatii i-au aplicat acesteia multiple lovituri la nivelul intregului corp, prin lovire cu corpuri dure si alungite, provocandu-i leziuni traumatice care necesita pentru vindecare 40 – 45 de zile de ingrijiri medicale si care i-au pus viata in primejdie. Ulterior, inculpatii au sustras 12 pasari (curcani), o parte fiind valorificata, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Parchetului Olt.
in cursul zilei de vineri, 29 aprilie, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au solicitat judecatorului de drepturi si libertati arestarea preventiva a inculpatilor pentru o durata de 30 zile. Instanta de judecata a admis propunerea anchetatorilor, cei trei invinuiti fiind arestati. Admite propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt si dispune masura arestarii preventive a inculpatilor Cocarica Aurel Ionut Mihai, Stancu Cosmin si Codrianu Ionut pe cate 30 de zile, de la 29 aprilie 2016 pana la 28 mai 2016. Se vor emite mandate de arestare preventiva pentru fiecare din cei trei inculpati. Cu drept de contestatie in 48 de ore, se arata in solutia pe scurt a instantei. Pana in prezent, decizia magistratilor nu a fost contestata, cei trei barbati fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți