10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ponta si Dragnea, alaturi de Emil Mot

- Advertisement -

Liviu Dragnea si Victor Ponta au dat joi startul campaniei electorale in Olt, unde au participat la intalniri cu activul de partid si au sustinut o conferinta de presa alaturi de conducerea organizatiei judetene si de candidatul PSD la Primaria Slatina, deputatul Emil Mot. Cei doi lideri PSD au vizitat Parcul Industrial Slatina, unde Prysmian va inaugura in septembrie o noua unitate de productie.
infiintarea acestui parc este rezultatul muncii unei echipe. Eu am fost printre initiatorii modificarii legii parcurilor industriale, proiect sustinut de intreaga echipa PSD, iar Guvernul condus de Victor Ponta a acordat titlul de parc industrial. (…) in luna septembrie, Prysmian Group va inaugura noua unitate de productie din Parcul Industrial, unica pe piata cablurilor de inalta tensiune. Aici vor lucra 378 de olteni, dar este nevoie de mult mai multe locuri de munca, pentru ca mai avem teren disponibil in parcul industrial. Trebuie sa atragem investitori si sa avem un guvern care sa inteleaga de ce au nevoie marile companii internationale si sa le ofere oportunitati de dezvoltare in Romania. Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, ne-a explicat cum se pot face aceste lucruri, dupa ce a vizitat Parcul Industrial Slatina si a vazut stadiul lucrarilor la noua hala Prysmian, a spus Emil Mot.
Liviu Dragnea, presedintele PSD, si-a exprimat convingerea ca Emil Mot va reusi sa castige electoratul de partea sa .
La Slatina, candidatul nostru, Emil Mot, este un coleg pe care il cunosc foarte bine, este un baiat tanar, cu viziune, care isi iubeste orasul, care stie ce are de facut si care sunt convins ca in campania electorala va avea posibilitatea sa explice tuturor cetatenilor din Slatina care sunt gandurile lui, care sunt proiectele lui si ce vrea el sa faca pentru slatineni sa fie mai mandri de orasul in care traiesc, a spus Liviu Dragnea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți