17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu trei raniti la Brancoveni

- Advertisement -

Politistii rutieri au stabilit ca vinovat de producerea accidentului de circulatie este soferul unui autoturism Audi. Un barbat de 40 de ani, din comuna Brancoveni, in timp ce conducea autoturismul, inmatriculat in Bulgaria, pentru a evita o coliziune cu autovehiculele de pe sensul sau de deplasare (n.red. – Piatra Olt spre Osica de Sus), care redusesera viteza din cauza unui atelaj hipo, a virat brusc stanga, a patruns pe sens opus si a intrat in coliziune cu o autoutilitara, inmatriculata in Dolj, condusa de un barbat de 28 de ani, din municipiul Slatina, au precizat politistii care au efectuat cercetari la fata locului.
Din accident, a rezultat ranirea a trei persoane. La fata locului au fost gasite incarcerate trei victime, barbati, constienti, cooperanti, cu urme de trauma. Paramedicii au reusit sa le scoata din cele doua autoturisme si le-au acordat ingrijiri medicale de urgenta. in sprijinul salvatorilor olteni a venit si un elicopter din cadrul SMURD Craiova, care a preluat una din victime accidentata mai grav, cu traumatism cranio-facial, si a transportat-o la Spitalul Craiova. Celelalte doua victime, care prezentau traumatisme la nivelul membrelor inferioare, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente Slatina, a declarat plutonierul major Dan Nedeloiu de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Olt.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. in cauza au fost intocmite acte procedurale pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți