Punct unic de informare dedicat tuturor finantarilor nationale si europene

in vederea punerii in aplicare a protocolului, Agentiile pentru Dezvoltare Regionala urmeaza sa semneze cu Ministerul Fondurilor Europene acorduri de colaborare similare, dar la nivel individual particularizate in functie de nevoile identificate in fiecare regiune.
Furnizarea informatiilor cu privire la accesarea fondurilor nationale si europene se va face in cadrul unui punct unic de informare si consiliere numit one-stop-shop.
Acest punct unic de informare si consiliere judetean va functiona ca un mecanism de sprijin pentru dezvoltarea ideilor de proiecte, atat in ceea ce priveste furnizarea de informatii corecte si actualizate privind oportunitatile de finantare din diverse surse (din programe nationale sau din finantari ale Uniunii Europene) cat si in ceea ce priveste consilierea in dezvoltarea ideilor de proiect.
Specialistii care vor activa in cadrul acestor one-stop-shop-uri vor fi persoane cu experienta in domeniul fondurilor europene si/sau in colaborarea cu mediul de afaceri, astfel incat sa asigure expertiza corespunzatoare. Acestia vor oferi informatii si consultanta, dar vor fi prezenti in judete si prin organizarea de evenimente dedicate, au precizat reprezentantii ADR.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<