11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tu votezi, MAI te informeaza

- Advertisement -

Prin intermediul acestei campanii, alegatorii primesc recomandari utile in raport cu procesul electoral: sa detina documente de identitate valabile, sa nu accepte mita electorala si sa respecte confidentialitatea votului. in cadrul campaniei au fost realizate mai multe tipuri de materiale si au fost alese modalitati de promovare multiple pentru a atinge categorii de public-tinta cat mai diverse, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
La nivel de judet, 400 de afise cu mesajul campaniei de informare vor fi amplasate in locuri aglomerate, in sediile unor institutii publice cu aflux mare de cetateni, precum si la intrarea in sectiile de votare.
Au fost realizate trei spoturi video si trei audio care in baza deciziei Consiliului National al Audiovizualului privind regulile de desfasurare in audiovizual a campaniei electorale pentru alegerile locale din anul 2016 vor putea fi inserate de catre radiodifuzori la finalul calupurilor de spoturi publicitare electorale. Spoturile MAI vor fi difuzate si prin intermediul plasmelor care sunt amplasate in locuri publice din marile orase, in mijloacele de transport in comun sau in statiile de metrou. Totodata, pe pagina oficiala de Internet a MAI, a fost creata o sectiune dedicata alegerilor care contine principalele prevederi legale referitoare la alegeri, contraventiile ce pot fi constatate de angajatii MAI si infractiunile prevazute de Codul Penal, precum si link-uri catre deciziile Biroului Electoral Central si ale Autoritatii Electorale Permanente. Vizitatorii site-ului MAI pot descarca, de asemenea, afisul si spoturile realizate in cadrul campaniei de informare, se mai arata in comunicat.
Cum mediul online are un rol esential in informarea alegatorilor, campania Tu votezi, MAI te informeaza include o componenta de informare speciala si pe contul de Facebook al institutiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți