11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Adi Cretu, sub control judiciar

- Advertisement -

Luni, la locuinta si sediul firmei lui Laurentiu serban au avut loc perchezitii, politistii ridicand o serie de documente.
La data de 9 mai, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, au efectuat 2 perchezitii domiciliare in municipiul Slatina, la un barbat de 41 de ani, banuit de fraude economice.
Din cercetari a reiesit ca, la data de 20 februarie 2014, cel in cauza, in calitate de administrator al unei firme din municipiul Caracal, ar fi incheiat cu o institutie publica (n.r. Primaria Caracal) un contract de prestari servicii veterinare si de deparazitare a cainilor. in urma verificarilor s-a stabilit ca adapostul pentru caini fara stapan din Slatina, vizat in contractul in cauza, nu avea angajati, iar certificatul de functionare sanitar-veterinara i-a fost retras in vederea anularii. in urma perchezitiilor, au fost ridicate mai multe documente de interes in cauza. De asemenea, politistii au pus in aplicare un mandat de aducere, administratorul firmei vizate fiind condus la sediul politiei, pentru audieri, precizeaza un comunicat al IPJ Olt.

Retinut pentru 24 de ore

Procurorul de caz a dispus luni retinerea lui Laurentiu serban pentru 24 de ore, marti acesta fiind prezentat Judecatoriei Caracal cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.
Este vorba despre falsificarea unor inscrisuri sub semnatura privata privind efectuarea unor servicii sanitar-veterinare pe raza municipiului Caracal, inscrisuri care au fost prezentate Primariei Caracal pentru decontare. in realitate, serviciile nu au fost efectuate. in dosar mai este cercetata o persoana din cadrul primariei municipiului Caracal ce avea ca atributii ducerea la indeplinire a serviciilor de ecarisaj pe raza localitatii. Deocamdata aceasta persoana nu este retinuta, nu s-a luat nicio masura, continua cercetarile, a precizat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal.
Laurentiu serban a fost prezentat marti Judecatoriei Caracal cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Instanta a respins insa propunerea procurorilor, dispunand in schimb plasarea lui Laurentiu serban sub control judiciar pe o perioada de 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți