11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

A inceput perioada de depunere a dosarelor pentru concursul de titularizare

- Advertisement -

Dascalii olteni care vor sa participe la concursul de titularizare pot sa-si depuna dosarele pana la sfarsitul acestei saptamani, mai precis 20 mai, anunta reprezentantii Inspectoratului scolar Olt. Pentru sesiunea din acest an, la nivelul judetului sunt disponibile doar 14 posturi vacante pe perioada nedeterminata, si alte 556 de posturi cu norme si fractiuni de norma pe perioada determinata.
La nivelul judetului avem disponibile pentru titularizare 570 de posturi cu norma si fractiuni de norma pe perioada determinata, si 14 posturi pe perioada nedeterminata (titularizabile). Din cele titularizabile avem cate un post pentru educator, kinetoterapeut, cate doua posturi pentru muzica instrumentala si profesor psihopedagogie speciala, trei posturi pentru medicina generala si cinci posturi pentru invatatori, a precizat Mirela Paraschiv, purtatorul de cuvant al IsJ Olt.
Pentru restul de posturi pe perioada determinata, cele mai multe sunt la limba engleza – 47, invatatori – 32, educatie muzicala – 32, educatie plastica – 38, educatie fizica – 36, chimie – 21, educatori – 26, TIC – 29.
Validarea dosarelor se va face intre 24-27 mai, iar intre 30 mai – 1 iulie se vor sustine probele practice si inspectiile la clasa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți