11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Concursul pentru posturile de agenti de politie, la final

- Advertisement -

La nivel national, aproximativ 7.000 de candidati au sustinut sambata proba scrisa a concursului organizat pentru ocuparea celor 1.900 de locuri de agenti de ordine publica din Politia Romana. Proba a fost sustinuta in fiecare dintre cele cinci centre zonale la care au fost arondate unitatile teritoriale unde s-au inscris candidatii: Bucuresti – Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, Campina – scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar, Iasi – Universitatea Gheorghe Asachi si Universitatea de stiinte Agricole si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad, Cluj-Napoca – scoala de Agenti de Politie Septimiu Muresan, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, Liceul Teoretic Avram Iancu, Liceul Tehnologic Nr. 1 si Slatina – Centrul de Formare si Perfectionare a Politistilor Nicolae Golescu, Colegiul National Ion Minulescu, Colegiul National Vocational Nicolae Titulescu.
La Slatina, proba scrisa a fost sustinuta de 1.398 de candidati din judetele Olt, Dolj, Gorj, Valcea, Teleorman, Mehedinti, Timis si Caras Severin. Dintre acestia, 185 au candidat pentru posturile scoase la concurs de Politia Olt. La nivelul IPJ se cauta ajutori de sef de post, posturile destinate incadrarii din sursa externa fiind vacante la Sectia 1 Politie Rurala Bobicesti – posturile de politie Oboga si Vulpeni, Sectia 2 Politie Rurala Osica de Sus – Postul de Politie Osica de Sus, Sectia 4 Politie Rurala Coteana – posturile de politie Izvoarele si Valcele, Sectia 9 Politie Rurala Scornicesti – posturile de politie Spineni si Topana, Sectia 11 Politie Rurala Verguleasa – posturile de politie Cungrea, Samburesti, Verguleasa, Vitomiresti si Vulturesti si Sectia 12 Politie Rurala Potcoava – posturile de politie Corbu si Sarbii Magura. Tot pentru ajutor de sef de post este si postul ce va fi ocupat prin reincadrare, vacant la Sectia 7 Politie Rurala Daneasa – Postul de Politie Seaca.
in urma sustinerii probei scrise, candidatii pentru locurile de agenti de politie de ordine publica vacante la posturile comunale din judet au aflat notele pe loc. Rezultatele finale vor fi anuntate, cel mai probabil, la inceputul acestei saptamani.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți