19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Masina unui cursant de la scoala de Politie, distrusa de un copac

- Advertisement -

Masina, care apartine unui politist de la IPJ Timis, cursant la Centrul de Formare si Perfectionare a Politistilor Nicolae Golescu Slatina, era parcata pe strada Cazarmii, langa unitatea de invatamant. Vineri, in jurul orei 22.00, din cauza vantului puternic un plop din curtea institutiei a cazut peste masina. Pe langa distrugerea autoturismului Peugeot, crengile copacului au mai afectat gardul din beton al scolii de Politie, dar si un stalp al retelei de cabluri din zona.
Pompierii de la Detasamentul Slatina au intervenit cu doua drujbe pentru degajarea unui copac cazut pe o masina parcata in apropierea scolii de Politie Slatina. in urma evenimentului, autoturismul a fost avariat in proportie de 90%, afectate fiind, de asemenea, gardul din beton al institutiei pe o portiune de cinci metri si un stalp al retelei de cabluri din zona, a precizat plutonierul major Dan Nedeloiu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
tinand cont ca pomul care a cazut peste masina cursantului se afla in curtea unitatii de invatamant slatinene, persoana pagubita poate sa ceara in instanta despaguburi. in urma incidentului, reprezentantii institutiei vor ca toti copacii sa fie toaletati pentru a evita, pe viitor, asemenea evenimente. in perioada imediat urmatoare vor fi efectuate demersurile pentru obtinerea de fonduri necesare in vederea inlaturarii riscurilor prabusirii si altor copaci, prin toaletarea acestora, impreuna cu reprezentantii CEZ, si cu ajutorul utilajelor specifice. Persoana pagubita, cursant al centrului, are dreptul de a cere institutiei despagubiri in instanta, pe cale civila, a declarat subcomisarul Madalin Croitoru, purtatorul de cuvant al scolii de Politie Slatina. Din cauza copacului cazut, circulatia in zona a fost ingreunata aproximativ doua ore, politistii locali din Slatina actionand pentru devierea traficului rutier pe strazile laturalnice, pentru remedierea problemelor fiind prezenti si angajatii Directiei de Administrare a Strazilor si Iluminatului Public a Primariei Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți