9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pacient dus cu mascatii la Spitalul Slatina

- Advertisement -

Politistii s-au deplasat la fata locului, au reusit sa aplaneze conflictul si l-au dus pe tanar la Postul de Politie Plesoiu. Aici, acesta a devenit si mai recalcitrant, iar oamenii legii au fost nevoiti sa-i cheme in sprijin pe colegii lor mascati de la Serviciul de Actiuni Speciale al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, la post ajungand si cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanta Judetean Olt.
Tanarul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, pe drum ambulanta fiind incadrata de doua dube ale mascatilor.
Pacientul era cunoscut cu probleme psihice si era foarte agitat, fiind transportat cu ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente. Pe tot parcursul drumului tanarul a fost insotit de politisti, a precizat medicul Marian Furtuna de la Ambualnta Olt. Oamenii legii l-au sanctionat contraventional pe tanarul de 18 ani din Plesoiu cu 1.000 de lei. Din cercetari, s-a stabilit ca tanarul din Plesoiu a provocat scandal si a amenintat. Politistii l-au amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice, a declarat comisarul Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Politiei Olt.
Dupa efectuarea mai multor investigatii medicale, tanarul a fost transferat pe Sectia de Psihiatrie a unitatii spitalicesti slatinene.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți